BC CSU Sibiu participă la Cupa Timișoara

BC CSU Sibiu a plecat spre Timișoara acolo unde participă, timp de două zile, la turneul amical: Cupa Timișoara. Meciurile de verificare sunt programate vineri și sâmbătă.

Înaintea Memorialului Tordai, atunci când baschetbaliștii sibieni vor evolua pe parchet, pentru prima dată în actuala formulă, în fața propriilor fani, galben-albaștrii au plecat spre Timișoara.

foto: Adrian Bugariu

Prima partidă este programată mâine, de la orele 18:00, în compania celor de la Steaua București, urmând ca sâmbătă, să se dueleze cu una dintre echipele CSM Focșani 2007 și Baschet SCM Timișoara.

”Va fi al doilea turneu de pregătire pentru noi, turneu util pentru formarea, închegarea relațiilor de joc. Ne interesează să ajungem cât mai repede la chimia și energia cu care jucam sezonul trecut și de acolo să progresăm”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

După această deplasare, BC CSU Sibiu are programată prezentarea lotului cu care va debuta în actual stagiune, noul echipament oficial de joc- marca ANDU- și partenerul de mobilitate – Autoklass. Toată suflarea galben-albastră e convocată luni, 23 septembrie, de la orele 18:00, la sediul Autoklass Sibiu. Suporterii sibieni vor avea ocazia să îi întâlnească, pentru prima dată în actuala formulă, pe jucătorii BC CSU Sibiu.

Prima reîntâlnire a echipei cu suporterii săi în Sala Transilvania va avea loc miercuri, o dată cu debutul Memorialului Tordai, programat să se desfășoare între 25 și 26 septembrie. La acest eveniment și-au anunțat participarea: U-BT Cluj Napoca, CSO Voluntari și Baschet SCM Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*