Baschet: CSU Sibiu pierde în fața Stelei. „Ne-a dominat aproape la toate capitolele! Nu ne așteptam!”

Baschetbaliștii sibieni au cedat vineri seara, pe terenul celor de la Steaua CSM Eximbank, scor 68-77 ( 17-16, 15-17, 21-23, 15-21), meci care s-a disputat în cadrul celei de a doua etape a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La finalul meciului, antrenorul Dan Fleșeriu a declarat: ”Un meci în care Steaua ne-a dominat aproape la toate capitolele. Nu ne așteptam să ne bată sub coș atât de evident. Am pregătit jocul astfel încât să închidem conducătorii mai mult, pe pivoți mai puțin,  și din păcate, Steaua și-a arătat valoarea individuală mai bună astăzi. Am fost, la un momentdat, în sfertul patru, când ne-am apropiat de ei la 2-3 puncte, în situația de a putea câștiga meciul, dar din păcate nu am reușit să citim toate greșelile din apărarea Stelei și să le valorificăm. Am ratat și foarte mult, dar una peste alta a fst un efort bun al băieților care îmi dă speranțe că vom putea progresa mai mult”, a declarat Dan Fleșeriu la finanul meciului.

Pentru BC CSU Sibiu au macrcat: Kevin Hardy 17p, Igor Mijajlovic 15p, Marcel Davis 12p, Boris Lalovic 7p, Bogdan Popescu și Chris Cooper câte 6p, Tincu 3p, Paliciuc 2p.

Pentru BC CSU Sibiu urmează meciul din Cupa României, cu Dinamo București, care se va disputa miercuri 28 septembrie, de la orele 18:00, în Sala Transilvania. Biletele s-au pus în vânzare atât la sediul clubului, cât și online, pe siteul oficial www.csusibiu.ro

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat