BC CSU Sibiu primește vizita celor de la SCM Timișoara

Baschetbaliștii sibieni joacă, în această după-amiază, de la 17.15, în fața propriilor suporteri, o nouă partidă din cadrul faze a doua a campionatului, în compania celor de la SCM Timișoara.

Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport.

BC CSU Sibiu își continuă parcursul în cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin din poziția de lider și întâlnește o echipă care are și ea o evoluție extrem de bună, în meciurile din TOP 6.

”Urmează meciul cu Timișoara, o echipă aflată pe val în Top6. Suntem singurele două echipe care avem 4-1 în turul fazei a doua a campionatului, așa că ne așteaptă un meci greu. Noi venim după o victorie greu obținută la Cluj, după un meci foarte solicitant din punct de vedere fizic. Am avut doar trei zile între două meciuri, față de Timișoara care a avut cinci zile, așa că avem toate indiciile că va fi un meci de mare luptă. Băieții abia așteaptă să evolueze în fața propriilor suporteri și sperăm să vină în număr cât mai mare să ne susțină. Cu siguranță vom avea nevoie de ei”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

După meciul cu SCM Timișoara, BC CSU Sibiu va primi vizita celor de la SCM U Craiova, miercuri, 13 martie, de la ora 18.15.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*