BC CSU Sibiu va juca în FIBA Europe Cup

După un sezon reușit, încheiat ca vicecampioană și câștigătoare a trofeului Cupei Românei, BC CSU Sibiu va juca în FIBA Europe Cup și își va afla adversarii în 24 iulie.

Performanțele BC CSU Sibiu din sezonul 2018/2019 au adus șansa de a reveni în competițiile europene și urmează să aflăm, în perioada următoare, dacă elevii lui Fleșeriu debuta în FIBA Europe Cup direct în sezonul regulat. Tragerea la sorți va fi organizată în 24 iulie, la Munchen.

”Încercăm, pentru sezonul următor, să construim o echipă mai competitivă, mai valoroasă, pentru că ne dorim un parcurs cât mai bun, atât în Liga Națională, cât și în competițiile europene. O echipă mai valoroasă însă implică un buget mult mai mare și vom folosi această pauză competițională pentru a atrage lângă echipă parteneri din mediul privat dornici să sprijine performanțele echipei Sibiului”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu a lipsit sezonul trecut din competițiile europene, iar în 2017 a mai jucat un tur preliminar în FIBA Europe Cup și a pierdut dubla cu BK Padubice.

Alături de BC CSU Sibiu, doar U BT Cluj Napoca va mai evolua, dintre echipele de la noi din țară, în această competiție, în sezonul 2019/2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*