Bilete online la meciurile CSU Sibiu

Biletele pentru partidele de pe teren propriu ale BC CSU Sibiu se pot cumpăra și online.

Pentru primul meci oficial din acest sezon, cel din 19 septembrie, dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova, contend pentru prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, au fost puse la dispoziția suporterilor 200 de bilete care pot fi achiziționate prin intermediul site-ului csusibiu.ro, de pe pagina oficială de Facebook a clubului, dar și de pe .kompostor.ro. „Ne-am dorit foarte mult să putem oferi suporterilor noștri această facilitate. În afară de online, suporterii, ca și în sezoanele anterioare, pot achiziționa bilete la meciurile echipei noastre și de la sediul clubului. În ziua meciului, biletele se pot cumpăra direct de la intrarea principală a Sălii Transilvania”, a precizat Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

Procedură simplă

Pentru a cumpăra biletele de pe internet, sibienii trebuie să intre pe una din cele trei pagini menționate, să aleagă sectorul unde dorește să își cumpere bilet, apoi să selecteze numărul de bilete și să introducă informațiile de plată. Imediat ce plata va fi înregistrată, cumpărătorul primește prin e-mail un cod QR pe care îl va prezenta pentru a fi scanat, la intrarea în Sala Transilvania, în ziua meciului. Acesta poate fi prezentat fie după ce a fost imprimat pe hârtie, fie direct de pe un smartphone.

Costul unui bilet achiziționat pe internet este de 10 lei, la care se adaugă comisionul de 69 de bani, care reprezintă taxa de utilizare a serviciului online.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*