Biletele pentru Concertul de Anul Nou, la mare căutare!

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii de Stat Sibiu este sold-out. Organizatorii au programat a treia reprezentaţie.

Toate biletele puse în vânzare de Filarmonica de Stat Sibiu pentru Concertul de Anul Nou din 2018 programat vineri, 5 ianuarie, și sâmbătă, 6 ianuarie, au fost epuizate. Este pentru prima dată în istoria instituţiei când, datorită interesului mare arătat de către public, va fi organizat un al treilea concert. Acesta este programat duminică, 7 ianuarie 2018, la ora 19.

Rossini, Verdi și Strauss, în program

Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu îi va avea alături pe scena Sălii Thalia pe soprana Catarina Coresi și tenorul Ştefan von Korch, iar la pupitrul dirijoral se va afla maestrul Juan Cantarell, din Spania. Programul concertelor cuprinde lucrări de: Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Alfredo Catalani, Umberto Giordano, Gaetano Donizetti și Johann Strauss. “Suntem deosebit de încântaţi de interesul publicului sibian pentru acest eveniment. În momentul de faţă, toate biletele pentru concertele din 5 şi 6 ianuarie 2018 sunt epuizate. Este motivul pentru care, împreună cu Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu şi artiştii invitaţi, am decis organizarea celui de-al treilea concert, duminică 7 ianuarie 2018”, a declarat Laurenţiu Străuţ, secretar Relaţii Publice şi Comunicare al Filarmonicii de Stat Sibiu.

Ultima șansă

Biletele pentru acest concert se mai pot cumpăra de la Casa de Bilete a Sălii Thalia doar în zilele de 3 și 4 ianuarie 2018. Casa de bilete este deschisă între orele 10-12 şi 13-16. Prețul unui bilet variază între 20 și 30 de lei, în funcție de poziționarea locului în sală.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*