Boboteaza fără apă! Mii de locuințe afectate de o avarie la rețeaua de alimentare cu apă

ACTUALIZARE ora 20.20: Lucrările la conducta de transport au fost încheiate, iar furnizarea apei a fost reluată la parametrii normali.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O conductă de transport a apei a cedat, în această dimineață, in zona Strand, producând perturbări importante in alimentarea mai multor cartiere.

Apă Canal Sibiu SA anunță că din cauza unei avarii produse la conducta de transport DN 800, in zona strazii Maramuresului din Sibiu, se va inregistra o puternica reducere a presiunii apei in cartiertele: Strand I si II, Lazaret, Reșița, Gușterița, zonele Lupeni, Oțelarilor, Ștefan cel Mare ( blocuri ), Zona Industrială Est, zona cuprinsă în perimetrul Șoseaua Alba Iulia – Turismului – Neculce – Malului, precum si in Orașul de Jos ( Piața Cibin,Turnului, 9 Mai, Constituției, Piața Gării, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii).

In functie de consum, exista posibilitatea ca, in unele zone, consumatorii sa ramana fara apa. La dispozitia acestora, Apă Canal Sibiu SA a pregatit o autospecială cu apă menajeră ce se va deplasa la solicitarile primite prin Dispecerat.

La fața locului se intervine pentru remedierea avariei estimandu-se ca lucrarile vor fi incheiate in jurul orei 24,00.

Apa Canal Sibiu SA isi cere scuze tuturor consumatorilor afectați de situația ivită independent de dorința sa.

Relații suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*