Bogdan Trif: Am fost întotdeauna membru PSD!

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, susține că este membru PSD de 14 ani și niciodată nu a făcut parte din nicio altă tabără politică, după ce europarlamentarul Cătălin Ivan a sugerat că Trif a avut un parcurs politic similar cu cel al lui Liviu Dragnea, începându-și cariera la PD.

Dat afară din PSD, Cătălin Ivan a declarat pentru un ziar din Sibiu că șefia organizației PSD Sibiu a fost negociată și oferită de Dragnea unor oameni care au legături puternice cu fostul PD, iar președintele organizației este numit numai de formă.

După apariția interviului, Trif a transmis un drept la replică pe care îl redăm mai jos:

„Sunt membru PSD de 14 ani și niciodată nu am făcut parte din nicio altă tabără politică. Cariera mea în PSD a fost creată pas cu pas, mai întâi în cadrul organizației de tineret a PSD, apoi am ajuns membru în cadrul partidului, iar în prezent conduc organizația județeană a PSD Sibiu cu toată susținerea colegilor mei.

Numele meu a fost clădit cu multă muncă, iar rezultatele mele au primit de-a lungul timpului aprecierea celor din jur și mă simt onorat de acest lucru. Pe de altă parte, unii consideră că denigrându-mă vor câștiga „teren” sau notorietate și aruncă, din păcate, cu neadevăruri grosolane.

Ultimul exemplu, domnul Cătălin Ivan, care a încercat să vorbească despre mine, la Sibiu, cum că aș fi un politician care și-ar fi început cariera la PD și că aș fi un trasesist politic. FALS!

Repet: am fost întotdeauna membru PSD!

Tot domnul Ivan, încercând să fie credibil, declară că ne-am fi „intersectat”, apoi revine asupra declarației și spune că nu m-a văzut niciodată.

Cătălin Ivan vorbește în necunoștință de cauză atunci când spune că aș fi ajuns președintele PSD Sibiu la propunerea președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Cei care au venit București și i-au propus lui Liviu Dragnea numirea mea în funcția de președinte al organizației județene au fost primarii PSD Sibiu nemulțumiți, atunci, de fosta conducere a organizației. Abia apoi, președintele Dragnea m-a cunoscut și astfel am primit toată susținerea domniei sale.

La ora actuală, sub conducerea noii echipe pe care o coordonez, organizația PSD Sibiu a obținut recunoașterea la nivel național, dând pentru prima dată un ministru în guvernul României și un ministru secretar de stat, iar ca funcții politice, PSD Sibiu are reprezentare la nivel de vicepreședinte și membru în Biroul Permanent Național.Tot pentru prima dată, PSD Sibiu are reprezentant la nivel regional prin votul membrilor PSD din organizațiile Sibiu, Brașov, Mureș, Alba, Harghita, Covasna, care au decis să conduc regiunea 7 Centru în calitate de președinte.

Domnul Ivan mai minte când spune că nu am fost la Bruxelles, deși m-am deplasat de mai multe ori pentru întâlniri cu oficialii responsabili de turism, inclusiv cu doamna comisar Elżbieta Bieńkowska, cu care am dezbătut foarte multe subiecte pe tema dezvoltării turismului în România. Cât despre ziua turismului, am ales să o petrec în țară alături de români.

Înainte să vorbească la adresa mea, domnul Ivan ar trebui să-și amintească de vremea când era un necunoscut și cu ajutorul echipei PSD a ajuns în Parlamentul European, unde, precum un veritabil trădător, a uitat imediat de colegii din țară. Mă bucur că astfel de oameni dispar rapid de pe scena politică așa cum s-a întâmplat și cu domnul Ivan. România nu are nevoie de personaje de acest gen. 

Mi-ar plăcea ca atunci când cineva vorbește despre mine să aibă decența să spună adevărul și să aducă dovezi atunci când susține anumite lucruri despre mine.”

Bogdan Trif, președintele organizației PSD Sibiu

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat