Bogdan Trif, diagnosticat cu SARS-COV2

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a fost infectat cu noul coronavirus.

Trif, care deschide lista candidaților PSD Sibiu pentru Camera Deputaților, a făcut anunțul pe pagina sa de socializare în această seară.

El susține că și-a luat toate măsurile de precauție, iar momentan este izolat și urmează tratamentul prescris de medici.

„Astăzi am fost diagnosticat cu COVID-19. Nu mă așteptam ca rezultatul testului să fie pozitiv,  pentru că mi-am luat toate măsurile de protecție: am purtat mască, m-am spălat și dezinfectat constant pe mâini. Din fericire, nu am o formă gravă a bolii. Țin să le mulțumesc, și aici, medicilor care m-au examinat și mi-au prescris tratamentul adecvat. M-am izolat și respect întocmai indicațiile medicale.
În plan politic, la fel ca milioane de români, și eu am fost surprins de vehemența cu care Orban și Iohannis au susținut, și astăzi, în conferințele lor de presă, necesitatea organizării alegerilor parlamentare în 6 decembrie. În condițiile în care România a înregistrat, astăzi, peste 7.000 de noi infectări. Derularea campaniei electorale și a scrutinului pune în pericol sănătatea și viața a sute de mii de români.
Este, din nou, „nevoie să moară oameni” pentru ca Herr President să aibă nu doar Guvernul lui, ci și Parlamentul lui?”, a scris liderul social-democraților sibieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*