Bogdan Trif: Domnule Orban, mă bucur că ați recunoscut că PSD încurajează dezvoltarea IT-ului în România prin eliminarea impozitului pe venit pentru angajații din domeniu

Președintele organizației județene PSD Sibiu, ministrul Bogdan Trif, susține că liberalii vor tăia pensiile și salariile dacă ajung la guvernare.

Acesta a exemplificat cu declarațiile lui Ludovic Orban privind impozitarea angajaților din domeniul IT.

„Nu mă mai suprind declarațiile liderilor PNL care în anumite situații nu au nici măcar decența să tacă. Cea mai nouă zicere a domnului Ludovic Orban, această minte luminată din vârful PNL, cum că NU este corect că PSD a scutit IT-iștii de impozitul pe venit, a reușit să înverșuneze tot mai mulți oameni care lucrează în domeniu. Țin să-i spun încă o dată domnului Orban că atâta timp cât partidul domniei sale nu are un program de guvernare, fie el și prost, mai bine să tacă. IT-ul este un domeniu prioritar care se regăsește în programul de guvernare al PSD. De aceea, Partidul Social Democrat a eliminat impozitul pe venit pentru IT-iști și va menține această măsură, chiar dacă Orban cere ca specialiștii în tehologia informației să fie taxați.

Domnule Orban, PSD încurajează DEZVOLTAREA IT-ului în România și, așa cum e firesc, sprijină specialiștii în domeniu. IT-iștii români sunt recunoscuți ca fiind unii dintre cei mai buni din lume, iar PSD vrea să-i păstreze în țară, să aibă toate condițiile pentru a se dezvolta aici. Datorită acestei măsuri, cifra de afaceri a industriei estimată pentru 2019 este de peste 5 miliarde euro, adică aproape 6% contribuție la Produsul Intern Brut al României, contribuție echivalentă cu cea a agriculturii. Așa se guvernează, domnilor de la PNL!

Atenție sibieni, PSD Sibiu a mai comunicat că PNL are de gând să taie salariile și pensiile din nou dacă va reveni la putere și iată, încă o dată, că prin declarațiile liderului liberal, Ludovic Orban, aceste amenințări se confirmă”, a declarat Trif.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat