Bogdan Trif: Județul Sibiu pe primul loc!

„Avem opinii politice diferite și e normal să luptăm fiecare pentru crezul lui. Cu Kilian Dorr, Prim-preotul Parohiei Evanghelice de confesiune Augustană din Sibiu m-am întâlnit și în timp ce protesta în fața sediului PSD Sibiu, susținându-și cu tărie convingerile”, scrie Bogdan Trif într-un comunicat transmis azi presei.

„Dar atunci când a fost vorba să facem ceva pentru  Sibiu și pentru sibieni ne-am dat mâna și am lucrat împreună, exact așa cum voi proceda cu orice alt adversar politic, pentru că așa este normal. Suntem sibieni și întotdeauna vom pune Sibiul pe primul loc”, continuă liderul social-democrat.

O astfel de colaborare s-a concretizat în 2016, când Trif era directorul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Sibiu.

În urma derulării proiectului „Tichia Verde”, în colaborare cu  Parohia Evanghelică Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu a obținut certificarea EMAS, dar și certificarea ISO 14001:2004 – Sistem de Management de Mediu. Tot în cadrul acestui proiect s-a făcut și studiul energetic al clădirii APM.

„La finalul proiectului i-am înmânat personal Prim-preotului Kilian Dorr o diplomă de onoare pentru merite deosebite în promovarea conceptului ecologic prin credinţă şi educaţie”, transmite liderul PSD Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*