Bogdan Trif, ministrul Turismului și președinte al PSD Sibiu, la deschiderea anului școlar în comuna Poplaca

Ministrul Bogdan Trif a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar în comuna Poplaca.

Trif a ținut să felicite conducerea școlii și pe primarul Vasile Budin pentru felul în care arată școala. El le-a urat copiilor ca în acest an școlar să obțină rezultate maxime.

„Mă bucur că fac parte dintr-un guvern care a mărit semnificativ salariile cadrelor didactice, iar acum, cei care lucrează în învățământ beneficiază de salarii decente în comparație cu perioada PDL/PNL, când salariile dascălilor și ale personalului auxiliar au fost tăiate dramatic. În calitate de ministru al Turismului, mă bucur că, împreună cu echipa guvernamentală, am reușit ca toții angajații din învățământ să beneficieze de vouchere de vacanță, în valoare de 1450 de lei/persoană, astfel încât să-și petreacă concediile în România și să redescopere frumusețiile țării noastre. Actualul guvern a alocat an de an, atât prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), cât și în mod direct prin administrațiile publice locale, fonduri pentru reabilitarea și modernizarea instituțiilor de învățământ.

I-am felicitat, atât pe primarul comunei Poplaca, Vasile Budin, cât și pe cadrele didactice pentru devotamentul lor și pentru felul în care arată școala din Poplaca, pentru curățenia impecabilă, pentru ordinea din școală, dar și pentru dotările laboratoarelor. Și în acest caz se adeverește proverbul ”omul sfințește locul”.

După aproape trei ani de zile, m-am reîntâlnit cu elevii care au câștigat un concurs pe teme ecologice organizat la nivel național și care au primit, pentru școala lor, 15 laptopuri oferite de instituția pe care o conduceam la vremea respectivă, Garda Națională de Mediu.

Le urez tuturor copiilor ca în acest an școlar să obțină rezultate maxime, iar atunci când lucrurile nu sunt ies întocmai cum își doresc, să devină mai ambițioși, să meargă înainte cu capul sus și să fie învingători în viață”, a declarat Bogdan Trif, într-un comunicat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*