Bogdan Trif: PSD respectă justiția și îi respectă pe români, de aceea are datoria să recâștige încrederea oamenilor

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a dat publicității, în această seară, primul mesaj după eșecul electoral și condamnarea lui Liviu Dragnea.

Susținător fervent al lui Dragnea, Trif s-ar putea afla într-o postură dificilă în interiorul partidului, mai ales în condițiile scorului înregistrat la europarlamentare în județ.

Comunicatul său are un ton asemănător cu discursul de astăzi al premierului Viorica Dăncilă.

Redăm în continuare declarația liderului PSD Sibiu:

„Ieșirea românilor la vot în număr atât de mare este o dovadă a democrației, a faptului că sacrificiul de la Revoluția din 1989 a fost înțeles de oameni și fiecare a conștientizat că exprimarea liberă a opțiunilor la alegerile naționale este o datorie civică. Țin să le mulțumesc sibienilor care au votat, ieri, PSD și care au ascultat mesajele noastre, mesajele despre lucrurile bune pe care Partidul Social Democrat le-a făcut pentru ei. Le mulțumesc în aceeași măsura colegilor mei care au fost prezenți în mijlocul sibienilor în timpul campaniei, care au mers din poartă în poartă și le-au spus oamenilor despre măsurile pe care PSD le-a luat pentru ca astăzi medicii, profesorii și mulți alții să aibă salarii mărite, pentru ca bătrânii noștri să aibă pensii decente, pentru ca sănătatea și educația din România să fie la standarde europene. Le mulțumesc colegilor mei, Alex și Mihai, cei care fac parte din echipa de tineri ai PSD Sibiu, primii sibieni care s-au regăsit vreodată pe listele Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare.

Rezultatul în urma votului de ieri este un motiv solid pentru ca PSD să muncească mai mult, să comunice mai mult și să fie mai aproape de oameni. Sibienii trebuie să știe că PSD va continua să facă bine României. Partidul Social Democrat are obligația să-și ducă la bun sfârșit proiectele pentru România, să continue creșterea salariilor, pensiilor, alocațiilor copiilor, să construiască spitale și școli. PSD Sibiu își ia angajamentul să comunice mai des și mai clar sibienilor despre ceea ce face Partidul Social Democrat pentru ei și pentru familiile lor. Este timpul să câștigăm încrederea sibienilor, să luptăm pentru ca sibienilor să le fie bine.  

PSD se află, indiscutabil, într-un moment de răscruce, un moment greu, dar peste care suntem obligați să trecem cu bine. PSD este un partid puternic, capabil să se reformeze și să se adapteze noilor cerințe ale electoratului. Partidul Social Democrat a respectat și va respecta întotdeauna justiția și deciziile magistraților. Nu comentez și niciodată nu voi comenta sentințele judecătorești, mai ales atunci când este vorba despre decizii irevocabile. Nu mă bucur că, astăzi, un om a ajuns în spatele gratiilor și nu m-aș bucura nici dacă s-ar întâmpla acest lucru oricui altcuiva. Aceasta este o atitudine firească ce ține de umanitate.

Este evident că atâta timp cât noi am muncit și am făcut tot posibilul ca românilor să le fie mai bine, alții au gândit doar strategii pentru a ne distruge.

Astăzi, PSD se mobilizează, își adună puterile, își adună oamenii și va veni în fața românilor cu soluții. PSD respectă justiția și îi respectă pe români, de aceea are datoria să se reformeze și să recâștige încrederea oamenilor.”

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat