Bombe neexplodate, găsite în apropierea gării din Copșa Mică | ACTUALIZARE

Circulaţia feroviară este oprită la Copşa Mică din cauza unei misiuni pirotehnice, a anunţat ISU Sibiu.

O echipă de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu încearcă să ridice din apropierea căii ferate trei bombe neexplodate rămase, cel mai probabil, din timpul conflictelor armate şi care au fost găsite întâmplător de o echipă de muncitori, aceştia apelând apoi serviciul 112, a precizat slt. Nistor Ramona, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, relatează Agerpres. Traficul feroviar va fi reluat de îndată ce pirotehnicienii vor curăţa locul respectiv de cele trei elemente de muniţie (bombe de aviaţie).

gara-copsa-mica

ACTUALIZARE: După câteva ore, circulaţia feroviară pe magistrala de cale ferată 300 a revenit la normal între localităţile Mediaş şi Copşa Mică, anunţă Centrul INFOTRAFIC din IGPR, după ce fusese întrerupt în urma găsirii în zona localităţii Târnava, aproape de calea ferată, a unor obuze neexplodate.

O echipă de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu s-a deplasat în zonă pentru ridicarea din apropierea căii ferate a celor trei bombe neexplodate rămase, cel mai probabil, din timpul conflictelor armate şi care au fost găsite întâmplător de o echipă de muncitori, aceştia apelând apoi serviciul 112, a precizat anterior slt. Nistor Ramona, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*