BOTEZATU premiaza la Sibiu

Casa de Cultură a Studenților Sibiu împreună cu Shopping City Sibiu și Agenția Cleopatra Models organizează Festivalul Naţional Studenţesc de Modă şi Design Vestimentar “BE CREATIVE” sâmbătă, 20 octombrie 2012, începând cu orele 18.00 în Shopping City Sibiu.

 

Festivalul “BE CREATIVE” îşi deschide porţile, pentru pentru prima dată la Sibiu, pentru cele mai creative şi originale colecţii vestimentare ale momentului, realizate de studenţii şi absolvenţii secţiilor de design vestimentar ale universităţilor din întreaga ţară. Modele din centrele universitare Sibiu, Braşov, Galaţi, Piteşti, Ploieşti şi Oradea vor defila pe catwalk alături de pretendentele la titlul de Next Top Model coordonate de Cătălin BOTEZATU. Valoarea designerilor şi a modelelor va fi recompensată de premiile acordate de sponsorii concursului

.

 

Prezenţa scenică, expresivitatea, energia, gestionarea emoţiilor, atitudinea şi comportamentul pe podium, mobilitatea şi eleganţa sunt calităţile care vor face diferenţa dintre concurentele aspirante la titlul de Cel mai bun Model, iar creativitatea, originalitatea, îndrăzneala, calitatea ţinutelor sau armonia formelor şi a culorilor vor face diferenţa între aspiranţii la titlul de Cel mai bun Designer. Mult râvnitul Trofeu al Festivalului acordat pentru cel mai complex show va fi înmânat de preşedintele juriului – Cătălin Botezatu.

Prezenţa pe scena competiţională a tinerilor designeri este esenţială în dezvoltarea carierei şi recunoaşterea ulterioară a acestora pe plan naţional. Sperăm ca Sibiul să devină unul centrele recunoscute în promovarea atât a tinerilor designeri vestimentari cât şi a aspirantelor la podiumurile celebre a marilor prezentări de modă“, declară organizatorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*