Bronz național pentru voleibalistele de la CSS Sibiu

Speranțele de la CSS Sibiu au jucat finala mică a Campionatului Național de Volei Feminin, obținând medalia de bronz, după ce, ieri, s-au impus categoric în fața echipei ACS Juvenil Brașov.

O atmosferă incendiară, creată de cântecele galeriei CSS Sibiu a însoțit echipa spre victorie. De departe cel mai disputat meci al turneului a fost cel de calificare în faza finală, Sibiu – Târgoviște, joc disputat cu sala plină, un joc care a oferit celor prezenți două ore de real spectacol voleibalistic.

CSM București a cucerit pentru al doilea an consecutiv titlul, urmat de CSS Târgoviște pe locul al II-lea.

Competiția s-a încheiat cu festivitatea de premiere, unde inspectorul școlar Mircea Galață, pe lângă cuvintele de felicitare adresate voleibalistelor, și-a exprimat convingerea că aceste 100 de sportive participante vor asigura un viitor frumos naționalei de volei a României. ”Sunt mândru că în competițiile sportive școlare Sibiul participă constant, cu rezultate deosebite, ceea ce denotă că sportul sibian are perspectivă. Am simțit o mare satisfacție pentru faptul că două sportive din lotul CSS Sibiu s-au remarcat, obținând premii speciale – cel mai bun libero și cea mai bună ridicătoare”, a declarat Galață.

FÎRTAT IONELA – cel mai bun libero al turneului – CSS Sibiu: ”Sunt foarte emoționată. A fost un turneu frumos, cu meciuri grele. Sunt mândră că am ajuns atât de departe în competiție. Toate am luptat și nu mă așteptam ca eu să primesc acest premiu special, titlul de cel mai bun libero al turneului. Împart bucuria cu fetele!”

O altă voleibalistă de la CSS Sibiu care a obținut premiul special – cea mai bună ridicatoare și MVP-ul turneului – este Axinte Iarina.

Medaliile au fost înmânate de către directorul CSS Sibiu, Lucian Negru, și Anca Prișcă (Beșta), fosta voleibalistă, componentă a lotului național de volei senioare, campioană și vicecampioană a României.

Obținerea unei medalii naționale este un vis împlinit pentru sibience. ”Pentru fete este un vis împlinit. Pentru noi antrenorii, o satisfacție frumoasă. Suntem mândri de echipa noastră! O echipă în formare, cu o experiență competițională redusă, dar fetele sunt foarte ambițioase, muncesc mult si au dovedit că pot să-și îmbunătățească rezultatele de anul trecut. În spatele acestui rezultat stau multe antrenamente – munca lor, seriozitatea și susținerea părinților. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost aproape!”, a declarat Marius Gheorghiță, antrenorul lotului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*