„Bunicul” îşi lansează cărţile

CNV000016Suntem oare pregătiţi pentru a face faţă multiplelor ameninţări şi pericole în faţa cărora suntem expuşi la fiecare pas în acest imprevizibil secol XXI? Categoric nu!, răspund experţii, care arată clar că puţine şcoli în lume au un program de instruire în această direcţie vitală, de importanţă planetară.

Oferta salvatoare a venit din partea Şcolii Naturii în Natură din Sibiu, care de peste 20 de ani face eforturi mari de experimentare a vastului program de educaţie preventivă, alternativă, de instruire a elevilor care, bine însuşite şi corect aplicate la nevoie, vor putea salva multe vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

Lansare la Biblioteca Astra

Aceste învăţături vitale pentru securitatea vieţii au fost descrise într­un manual cuprinzător de supravieţuire, frumos ilustrat în patru volume: „În ce lume şi în ce ţară trăim?”,  „Ce pericole ne pândesc, cum le putem preveni şi evita?”, volume care au apărut deja în decembrie 2014. Acum a venit rândul lansării ultimelor două volume, respectiv „Educaţia Încotro? …” şi „Omenirea Încotro? …”. Lansarea celor două volume va avea loc vineri, 13 mai, de la ora 12.30 în Aula Bibliotecii Astra Sibiu, corpul B. Specialiştii parteneri din ţările nordice au apreciat că această lucrare este cel mai reuşit şi cuprinzător manual de supravieţuire apărut până în prezent şi va fi de mare folos dacă va fi bine promovat în sistemele educaţionale şi nu numai.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat