C.T.C. la primul warm-up party pentru Airfield Festival 2015

Airfield Festival a început în anul 2014, cu o ediție pilot ce a fost inițial mai degrabă o idee frumoasă decât un plan îndelungat pentru un nou festival de muzică în România. Succesul acestei ediții pilot a pus însă bazele unui ambițios proiect ce promite să se impună printre cele mai reușite festivaluri din România.

Prima ediție a Airfield Festival va avea loc în anul 2015 între 30 iulie și 2 august pe același aerodrom, situat între orașele Sibiu și Cisnădie. Amploarea primei ediții este incomparabilă cu ediția pilot. Patru scene, peste 60 de artiști și o suprafață de festival ce depășește 20 de hectare de teren sunt doar câteva dintre diferențele majore dintre cele evenimente. Cele patru scene sunt împărțite în funcție de genul muzical. Scena din hangar rămâne dedicată muzicii electro, o altă scenă este pregătită doar pentru hip-hop în timp ce la scena zonei Chill se vor asculta ritmuri de jazz, funk și multă, multă improvizație. Iar main-stage-ul va aduna o selecție impresionantă de artiști și genuri muzicale diferite. Organizatorii evenimentului estimează un număr de 25.000 de spectatori pe zi în cele patru zile de festival.Afis Airfield Party

Airfield Festival 2014Promovarea festivalului va fi un eveniment, în sinea lui. În fiecare lună, Airfield Events va organiza câte două sau trei petreceri în marile orașe din România. Primul dintre aceste party-uri va avea loc vineri, 12 decembrie, în Oldies Pub din Sibiu. Petrecerea începe la ora 22, cu DJ Sauce la platane pentru warm-up. Iar la ora 12, pe scenă vor urca C.T.C. – Doc, Deliric1 și Vlad Dobrescu. After-party-ul rămâne tot în sarcina lui Vlad Dobrescu, cu un DJ-set ce va ține lumea în priză până dimineață. Intrarea la petrecere se face pe bază de bilet. Acesta costă 15 lei până la ora 24 și 20 de lei de la ora 24 încolo.

Tot vineri, la ora 12, în timpul primului party de promovare, va fi anunțat atât în Oldies Pub, cât și pe pagina de Facebook, primul set din line-up-ul Airfield Festival 2015.

Airfield Festival este un eveniment organizat de Airfield Events și Aviator Pub.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*