UPDATE: Carambol cu trei mașini în zona Bavaria a municipiului Sibiu. Victimă încarcerată / Șoferul care a provocat accidentul era beat

Accident grav azi în zona Bavaria a municipiului Sibiu. Trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce trei autoturisme s-au ciocnit violent.

Accidentul a fost pe DJ 106, km 6, în zona Bavaria, între trei autovehicule.

Traficul este blocat total.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și 2 echipaje SMURD la accidentul în care au fost implicate 3 persoane. Salvatorii au descarcerat o persoană.

Cele trei persoanele implicate au primit îngrijiri medicale, iar la spital au fost transportate două persoane, bărbați de 36 de ani cu diverse traumatisme și contuzii, conștienți.

UPDATE: Șoferul unui autoturism condus pe direcția Agnita – Sibiu nu păstrează distanța de siguranță și intră în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața să de către un sibian în vârstă de 35 de ani, pe care îl proiectează în alt autoturism condus regulamentar din sens opus, de către un sibian în vârstă de 36 de ani.
Cei doi șoferi care circulau regulamentar au fost răniți.
Șoferul care nu ar fi păstrat distanță de siguranță are 36 de ani, este din Roșia și prezintă o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*