Câştigători cu Tursib

 

Crăciuniţa care le-a purtat noroc celor 14 câştigători se numeşte Gabriela Sasu şi învaţă la şcoala nr. 8

Crăciuniţa care le-a purtat noroc celor 14 câştigători se numeşte Gabriela Sasu şi învaţă la şcoala nr. 8

Tursib şi-a premiat, joi, clienţii fideli. Toţi sibienii care şi-au făcut abonament la mijloacele de transport în comun în acest an au participat la o tombolă specială, iar în urma tragerii la sorţi au fost desemnaţi câştigătorii.

Surpriză plăcută pentru sibienii care folosesc transportul public. Toţi cei care şi-au făcut abonament lună de lună pe traseele Tursib au putut participa la tombola „Client fidel Tursib 2012”. Iar premiile nu au fost deloc de neglijat. Norocoşii s-au ales un laptop, un telefon mobil, bilete de călătorie dus-întors pe traseul Sibiu-Păltiniş, dar şi două abonamente pe o jumătate de an. Tragerea la sorţi a câştigătorilor a avut loc ieri dimineaţă, la sediul Tursib SA, de pe Calea Dumbrăvii. O Crăciuniţă de doar 7 ani le-a purtat noroc celor 14 câştigători: Gabriela Sasu, elevă a Şcolii cu clasele I-VIII nr. 8 Sibiu. Extragerea a fost validată de un juriu format din notarul public Oana-Andreea Marinovici şi patru reprezentanţi Tursib. Înmânarea premiilor a avut loc vineri, odată cu un program artistic pregătit de firma de transport în comun.

An lucrativ

 

2012 a fost marcat pentru Tursib de obţinerea certificării în domeniul sistemelor de management a calităţii, mediului şi sănătăţii ocupaţionale, în conformitate cu standardele ISO. Este o realizare pe care societatea sibiană urmărit-o tot din respect pentru clienţii săi, pentru a le oferi un transport la standarde tot mai înalte de calitate, explică reprezentanţii societăţii. Aceasta, în condiţiile în care preţul biletului de călătorie este printre cele mai mici din ţară, respectiv 1,50 lei, nemodificat din 2007. Tot pentru a facilita adoptarea transportului public în Sibiu, societatea s-a asociat cu parteneri precum BRD Societe Generale şi Mastercard, alături de care au dezvoltat proiectul „card contactless”. „Dorim să mulţumim clienţilor şi colaboratorilor noştri, cu precădere presei sibiene, pentru încrederea acordată, pentru rezultatele foarte bune pe care le-am obţinut împreună, iar pentru că ne aflăm în ajunul sărbătorilor de iarnă să le transmitem un gând frumos şi le dorim ca anul 2013 să fie un an mai bogat în împliniri. La sfârşit de an, la ceas de bilanţ, constatăm că a crescut încrederea sibienilor în serviciul de transport public. Aceasta ne bucură şi ne obligă. Transportăm zilnic, în medie, 95.000 de călători, astfel încât în acest an numărul total de călătorii va depăşi 34.500.000, mai mult cu 1.300.000 decât anul trecut“, a enumerat Adrian Popa, directorul general al Tursib.

 

 

Câştigătorii premiilor

 

Laptop cu Windows preinstalat: Ilina Angela

Telefon Samsung Galaxy: Marius Gheorghe Dogărescu

Abonament Tursib (01.01 – 30.06.2013): Livia Ana Alexa, Marius Schlessinger

Bilet 2 călătorii (dus-întors) Păltiniş: Mariana Tarţa, Maria Nicoară, Bianca Dumitrescu, Tudoriţa Moţoc, Codin Rareş Ghinţu, Maria Ilea, Alexandru Mircea Moga, Costinel Popescu, Dana Maria Baciu, Marian Zorilă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*