Căsuţe scoase la licitaţie

Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat al municipiului Sibiu scoate la licitaţie 15 spaţii de comercializare a produselor alimentare şi nealimentare, spaţii situate pe aleea care duce spre intrarea principală în Grădina Zoologică Sibiu.

casute dumbravaProcedura va avea loc în data de 11 noiembrie 2014, la ora 12, în sala nr. 123 din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, cu sediul pe Bulevardul Victoriei, nr. 1-3. Caietul de sarcini se poate obţine gratuit până în data de 7 noiembrie, la ora 12, de la sediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al municipiului Sibiu situat în clădirea de pe Bulevardul Victoriei, nr. 1-3, camera 20. Pentru a se înscrie, participanţii trebuie să achite o taxă de participare de 525 de lei şi o garanţie de participare la licitaţie de 525 de lei. Preţul de pornire este de 5.256 lei pe an pentru mobilier şi terenul aferent acestuia. Pasul de strigare este de 100 lei.

Obiectul licitaţiei este acela de a da spre închiriere spaţii mobilate de vânzare a produselor alimentare, precum popcorn, vată de zahăr, porumb fiert, îngheţată, băuturi răcoritoare, produse de patiserie şi dulciuri gata preparate sau produse nealimentare – jucării, artizanat, souveniruri, bijuterii şi produse handmade). Aceste 15 spaţii de comercializare funcţionează din luna august a anului 2013. De atunci şi până în prezent, Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat al municipiului Sibiu a încasat peste 102.000 de lei, beneficiul creării acestor spaţii fiind acela de a ordona zona.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*