Cazan, preocupat de benzinării și toalete

Senatorul PNL de Sibiu, Mircea Cazan, a depus, luni, la Senat, o interpelare către Ministerul Transporturilor, ce vizează mai multe probleme de pe autostrada Orăștie – Sibiu.

„Am constatat cu bucurie că pe traseul autostrăzii Sibiu – Orăștie s-a pus un indicator care să direcționeze ieșirea spre orașul Miercurea Sibiului, dar pe sensul invers nu“, a scris Cazan, solicitând demersuri pentru montarea indicatoarelor suplimentare, care să direcționeze ieșirea spre orașul Miercurea Sibiului și pe celălalt sens, Orăștie – Sibiu.

„Vă mai menționez că la intrarea în țară pe autostradă, dinspre Arad, până la Sibiu, pe cele două tronsoane nu există stații de benzină și toalete normale conform standardelor în vigoare, ci există doar în parcări benzinării în containere și toalete ecologice sub orice critică, pe o distanță de aproximativ 270 km (150, respectiv 120). Lipsite de sisteme inteligente de transport, de stații de carburanți și puncte de alimentație publică, autostrăzile din România (și așa puține) încep a avea probleme și cu toaletele“, susține liberalul sibian. Interpelarea rămâne valabilă, însă vom vedea cine îi va răspunde lui Cazan, în condițiile în care ministrul Răzvan Cuc a demisionat.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat