Ce se întâmplă cu Fabrica de Cultură? „La fiecare încercare de dialog, pompierii vin cu alte cerințe!”

Fabrica de Cultură, unde se joacă faimoasa piesă a regizorului Silviu Purcărete, „Faust”, încearcă să obțină autorizația ISU până la finalul lunii martie, însă conducerea teatrului a hotărât totuși să modifice programul, întrucât nu există garanția că o va primi până la sfârșitul lunii.

Constantin CHIRIAC

„Am făcut toate eforturile posibile să respectăm toate cerințele, dar la fiecare încercare de dialog, vin cu alte cerințe. Am răspuns tuturor solicitărilor și sperăm ca până la finalul lunii martie să primim un răspuns pozitiv în legătură cu această autorizație”, a declarat Constantin Chiriac, luni, într-o conferință de presă. Acesta sus ține că tot ce a fost construit la Fabrica de Cultură respectă toate regulile, această locație având șase locuri de evacuare în care distanțele până afară sunt mai mici de 30 de metri. „E un proces lent, care implică multe vizite și costuri mari”, conchide Chiriac.

Conducerea Naționalului sibian a mai anunțat că, în locul celor două reprezentații „Faust”, se va juca unul dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriul teatrului, „Încurcă-i drace”, în 30 și 31 martie, de la ora 19, la sediul TNRS.


Cătălina STANISLAV

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*