Cel mai așteptat proiect comercial al deceniului

Pe 14 noiembrie se deschide Promenada Sibiu. NEPI Rockcastle investește 100 de milioane de euro în proiectul noului mall de la Sibiu și aduce 150 de magazine noi, precum și primul cinema multiplex din oraș. Se inaugurează și primul hypermarket Kaufland amplasat în incinta unui centru comercial.

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, anunță oficial că Promenada Sibiu, situat în zona Gării centrale, pe strada Lector, nr 1-3A, își așteaptă vizitatorii începând cu 14 noiembrie. Rezultat al unei investiții de 100 milioane de euro, cel de-al 19-lea Centru Comercial NEPI Rockcastle a fost construit pe un teren de 4,2 hectare și dispune de o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați.

Lucrările la noul mall sunt în grafic, inaugurarea fiind prognozată pentru jumătatea lunii noiembrie

„Investiția în Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a făcut până acum în România, în afară Bucureștiului. Am investit nu doar financiar, dar și experiența acumulată din celelalte centre comerciale dezvoltate și administrate de noi și suntem siguri că peisajul comercial va fi reinventat și redesenat odată cu inaugurarea din noiembrie, atât prin branduri premium, dar și printr-un design unic în regiune. Avem primul Hypermarket Kaufland amplasat într-un centru comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar și o terasă cu o priveliște spectaculoasă“, a spus Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle.

Brand-uri de renume

Mixul de magazine are la bază o rețetă de succes, aplicată de către dezvoltator în cele mai noi centre comerciale ale sale și constă în branduri premium internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, accesorii, sport și jucării și de opțiuni multiple de distracție. Massimo Dutti, Guess, Bigotti, Levi’s, Mustang Jeans, Nissa, US Polo, Gant&Lacoste, Tommy Hilfiger, Various Brands, Seroussi, Mohito, Zara, H&M, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius, CCC sau New Yorker sunt doar câteva dintre brandurile care își vor aștepta vizitatorii cu cele mai noi concepte ale sale.

Pasionații de gastronomie sau simpli curioși ai diferitelor bucătării locale și internaționale vor putea alege dintre meniurile variate oferite de cele 17 restaurante, fast-food-uri sau cofetării, în timp ce copiii se vor putea distra în zona dedicată lor, ce se va întinde pe aproape 500 de metri pătrați. Terasa Promenada Sibiu, gândită drept un spațiu pentru organizarea de evenimente cultural-artistice, va găzdui și patru restaurante.

Amplasat în centrul Sibiului, cu acces imediat din zona istorică și intensiv tranzitată de turiști, noul mall va aduce primul cinema multiplex din oraș, cu nouă săli de proiecție, având o capacitate totală de 1.400 de locuri.

Vizitatorii Promenada Sibiu vor dispune de o parcare dispusă pe patru niveluri, cu o capacitate totală de 1.600 de locuri, 400 dintre acestea având acces direct la cinema, food court și locul de joacă pentru copii.

Jucător important

NEPI Rockcastle este principalul grup de investiții și dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est. Grupul deține un portofoliu de proprietăți excepționale, având o poziție dominantă în România, Polonia și Slovacia și o prezență puternică în Croația, Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Serbia și Lituania. Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț și Shopping City Satu Mare.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*