Cel mai important pasager de azi a fost… Moș Crăciun!

De câteva zile circulau diferite zvonuri prin oraș. Ba că nu e zăpadă, ba că de unde sanie, ba că nu se prea găsesc reni pe aici … Cu mare îngrijorare, o mulțime de copii se întrebau cum mai poate ajunge Moș Crăciun la Sibiu.
Și pentru că nu se poate ca Moșul să lipsească de la sărbatorile de anul acesta, noi, cei mari, l-am invitat să vină … cu avionul! Toată suflarea s-a mobilizat pentru ca Mosul să ajungă de la 2014.12.17 Comunicat de presa foto 1.1 2014.12.17 Comunicat de presa foto 1.4 2014.12.17 Comunicat de presa foto 2 2014.12.17 Comunicat de presa foto 4 2014.12.17 Comunicat de presa foto 5Dortmund la Sibiu, cu aeronava Wizz Air, miercuri în 17 decembrie 2014.
Ne-am pus pe treabă, am împodobit brăduțul și am adunat aproape 200 de copii de toate vârstele în jurul lui. Copii au cântat și s-au jucat, în compania tinerilor actori de la Teatrul Vostru, pâna când aeronava a aterizat, la ora 11:25. Apoi au ieșit pe platformă și au urmărit, curioși, cum Moșul coboară cu greu din avion, sub povara sacului cu daruri.
Fericiți că a sosit, în sfarșit, l-au condus la căldura, lânga brad, i-au adus ceai și turtă dulce și l-au lăsat, doar puțin, să-și tragă sufletul. Și-au așteptat darul cuminți și au scotocit curioși prin pachete, s-au mai jucat în jurul bradului, apoi au plecat spre casă.
… Nu înainte de a se asigura că Moșul mai zăbovește câteva zile prin oraș, ca să ajungă și pe la ceilalți copii. Și, cel mai important, că se mai întoarce și anul viitor…

Purtator de cuvânt al AIS
Nicoleta Boborodea

——————
Pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor şi pentru o bună comunicare, AIS este prezent pe reţelele sociale unde asigură răspunsul la mesaje şi comentarii primite în mai puţin de 120 de minute.
Relaţia strânsă cu comunitatea regională în mediul online asigură suportul din partea acestora în timp real şi informarea continuă asupra activităţilor noastre (www.facebook.com/sbzairport, www.twitter.com/sbzairport , www.instagram.com/sbzairport).

R.A. AEROPORTUL INTERNAŢIONAL SIBIU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*