Cetateni straini in ilegalitate

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Sibiu, în colaborare cu Poliţia municipiului Sibiu au desfăşurat în data de 04 martie  a.c., o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă, ocazie cu care a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean din China.

Persoana în cauză a avut drept de sedere în România până la data de 14.02.2013 iar la expirarea acesteia nu a părăsit teritoriul României.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări au emis pe numele cetăţeanului străin Decizie de returnare, prin care acesta este obligat să părăsească România în 15 zile.

Totodată, cetăţeanul chinez a fost sanţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 ron conform O.U.G.194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată.

Facem apel către toţi cetaţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroul pentru Imigrari Sibiu, din strada Revolutiei Nr. 2 – 4, la numarul de telefon 0269 – 208496, sau vizitând site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat