Christopher Cooper, noul jucător al BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu se întregește cu un nou jucător cu experiență. Jucătorul american Chris Cooper, de 26 de ani, a mai jucat în ultimele două sezoane în România.

Staff-ul tehnic a luat decizia de a aduce un plus de valoare echipei, după cele șase meciuri de pregătire și antrenamentele efectuate de reunirea lotului. Cooper vine la Sibiu după ce în ultimele două sezoane a evoluat în Liga Națională de Baschet Masculin, în tricourile echipelor Steaua București (sezonul 2015/2016) și Asesoft Ploiești (2014/2015).

”Pentru a fi siguri că ne vom îndeplini obiectivele propuse pentru sezonul acesta și să depășim rezultatele de anul trecut, împreună cu staff-ul tehnic, am hotărât să aducem un jucător cu experiență, care să ridice valoarea lotului și pentru care vom face eforturi financiare suplimentare. Sperăm ca prin aducerea lui Cooper să fim mai puternici și astfel banca tehnică să aibă la dispoziție jucători și soluții prin care să ne putem bate de la egal la egal cu oricare din echipele de top din campionatului”, susține Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet a BC CSU Sibiu.

chris-cooper-2

Americanul, născut în 17 ianuarie 1990 și care măsoară 2,05 m, se va prezenta la antrenamente după ce echipa sibiană va participa la Cupa Timișoara.

Chris Cooper a jucat, sezonul trecut, pentru Steaua CSM Eximbank București și a avut medii statistice de 6,2 puncte, 6,2 recuperări și 1,1 pase decisive. De asemenea, acesta a evoluat cu Steaua și în EuroCup.

chriss-cooper-3

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*