Cîmpean: Cooperarea economică cu Germania este de importanță majoră

Cooperarea economică cu Germania este de importanță majoră, iar investițiile germane contribuie la dezvoltarea durabilă a județului, a arătat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, cu prilejul Zilei Unității Germane.

Cu ocazia zilei de 3 octombrie, Ziua Unității Germane, Cîmpean adresează cele mai calde urări de bine poporului german și întregii comunități entice germane din județul Sibiu.

Daniela CÎMPEAN

„Relațiile de cooperare româno-germană au marcat anul acesta momente cu o încărcătură aparte. Ne-am bucurat în vară de prezența cea mai numeroasă înregistrată până acum la Sibiu la Întâlnirea Sașilor de pretutindeni, un eveniment emoționant care i-a strâns laolaltă pe toți cei cu inima aproape de Transilvania. Așa cum amintește președintele României Klaus Iohannis, aniversăm 50 ani de la stabilirea relațiilor diplomatice româno-germane și 25 de ani de la semnarea Tratatului privind cooperarea prietenească și parteneriatul în Europa.

Pentru județul Sibiu, cooperarea economică cu Germania este de importanță majoră, iar investițiile germane contribuie la dezvoltarea durabilă a județului, având sprijinul constant al Consulatului German la Sibiu. Ne preocupăm să asigurăm toate condițiile ca această cooperare să continue și să prospere”, transmite președintele Consiliului Județean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*