Cîmpean susține organizarea finalei Cupei României de box feminin la Sibiu

Sibiul va găzdui, peste câteva zile, un eveniment pugilistic național, pentru desfășurarea căruia autoritățile locale vor pune la dispoziție Sala Transilvania.

Finala Cupei României de box feminin este organizată, în perioada 1-6 martie, de Federația Română de Box în parteneriat cu ACS GI Box Academy din Sibiu.

În ședința ordinară a Consiliului Județean Sibiu programată joi, 25 februarie, în sistem de videoconferință, urmează ca aleșii să voteze proiectul de hotărâre inițiat de președintele Daniela Cîmpean pentru a susține organizarea la Sibiu, în cele mai bune condiții, a finalei Cupei României de box feminin. La sfârșitul lunii ianuarie, conducerea Federației Române de Box a transmis o adresă Consiliului Județean prin care a solicitat punerea la dispoziție gratuit a sălii polivalente, asigurarea unei ambulanțe dotate corespunzător pe parcursul derulării galelor, precum și asigurarea unui echipaj de jandarmi pentru paza și protecția participanților.

„Competiția este programată în perioada 1-6 martie 2021 și se va bucura de participarea a circa 200 de persoane (sportivi, antrenori, arbitri și oficiali), cu acces simultan în sală limitat de normele și prevederile în vigoare”, menționează Daniel Ion, secretarul general al Federației de resort.

Va fi responsabilitatea Federației să se asigure că toți participanții sunt informați cu privire la normele și măsurile de prevenție a infecției cu noul coronavirus, iar aceștia nu vor putea intra în competiție dacă nu prezintă rezultatul negativ al unui test Covid-19 efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de debutul evenimentului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*