Cinci șefi din Consiliul Județean Sibiu, audiați de DNA

Procurorii anticorupție au plecat din sediul Consiliului Județean Sibiu (CJS) în această dimineață, în jurul orei 2.00. Ei au ridicat copii după mai multe documente și au dus la audieri doi directori și trei șefi de serviciu din cadrul instituției.

„Inspectorii DNA Alba Iulia au părăsit sediul Consiliului Județean Sibiu, marți, 2 august, ora 2.00 (am), împreună cu copii după diferite documente care au considerat că au relevanță cu cauza cercetării, care vizează activitatea CJS în perioada 2012 – 2015”, transmite Ioana Căpățână, purtătoarea de cuvânt a CJS.

Mai grav este că, în cursul zilei de ieri, au fost duși la audieri Ioan Stoica, directorul executiv al Direcției Economice, Elena Cornelia Oancea, șefa Serviciului Financiar-Contabilitate, Valentin Vasilescu, director executiv la Direcția Informatică, Relații Publice și Resurse Umane, respectiv Marius Crăcea, șeful Serviciului Relații Publice, CIC si Informatică, iar Ana Kraus, șefa serviciului Administrativ, PSI și Protocol, a fost dusă la audieri astăzi, odată cu plecarea reprezentaților DNA la Alba Iulia.

Ședință cu angajații și conducerea Consiliului Județean Sibiu | foto: arhiva Mesagerul de Sibiu

Ședință cu angajații și conducerea Consiliului Județean Sibiu | foto: arhiva Mesagerul de Sibiu

Direcția Națională Anticorupție a transmis, ieri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au efectuat percheziții în 11 locații situate în municipiul Sibiu – dintre care una este sediul unei instituții publice, iar celelalte, sedii ale unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice – într-un dosar privind infracțiuni de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2011 – 2015. Reprezentanții CJS au declarat că este vorba de o anchetă care se referă la activitatea fostei conduceri și care nu afectează activitatea curentă a instituției.


Află mai multe:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*