Cinci variante pentru autostrada Sibiu – Pitești

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România va publica, de mâine, pe site-ul său oficial, la secțiunea Autostrada Sibiu – Pitești, cinci variante de traseu din care patru propuse în Studiul de Fezabilitate revizuit și o variantă studiată și aprobată în Studiul de Fezabilitate din anul 2008.

CNADNR SA va pune la dispoziție, în acest sens, începând cu aceeași dată, pentru dezbateri, forum.cnadnr.ro, unde vor fi așteptate opiniile tuturor celor interesați, până la data de 11 decembrie 2015. Opiniile pe această temă pot fi transmise și pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

De asemenea, în perioada următoare CNADNR SA va anunța calendarul dezbaterilor publice pe care le va organiza pe această temă.

Menționăm că rapoartele de progres privind revizuirea Studiul de Fezabilitate al autostrăzii Sibiu – Pitești vor fi publicate, pe site-ul companiei, www.cnadnr.ro, în cadrul secțiunii “Autostrada Sibiu – Pitești” disponibilă pe pagina principală (http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=327), respectând prevederile legale, astfel încât să fie respectate regulile referitoare la secretul de serviciu.

Proiectantul revizuirii Studiului de Fezabilitate este Asocierea SPEA Ingegneria Europea SA Milano – Italia, sucursala București & Tecnic Consulting Engineering România SRL. În data de 15 decembrie 2015, proiectantul va preda studiul final pentru Secțiunea 1 (10,3 km) Sibiu – Boița și Secțiunea 5 (30,7 km) Curtea de Argeș – Pitești, iar în 15 iulie 2016 pentru Secțiunea 2 (26 km) Boița – Racovița, Secțiunea 3 (20 km) Racovița – Văleni, Secțiunea 4 (29,6 km) Văleni – Curtea de Argeș și Secțiunea 6 DN 73C Tigveni – Râmnicu Vâlcea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*