Cindrea cere normalitate la ghişee

Relaţiile instituţiilor sibiene cu cetăţenii lasă de dorit, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea. În şedinţa Colegiului Prefectural din această săptămână, Cindrea a profitat de ocazie pentru a le atrage atenţia directorilor prezenţi că a primit sesizări deloc măgulitoare.

„În cadrul audienţelor pe care le susţin, majoritatea cetăţenilor mi-au semnalat o serie de deficienţe în relaţia instituţiile deconcentrate cu publicul. În special, au fost vizate două aspecte: nesoluţionarea în termen de 30 de zile a cererilor şi sesizărilor depuse, precum şi modul în care se desfăşoară activitatea cu publicul la ghişee“, a menţionat el.

 

Cindrea a solicitat fiecărei instituţii să facă o analiză privind relaţiile cu publicul şi să aibă în vedere mărirea programului de lucru în timpul săptămânii, suplimentarea personalului la ghişee sau oferirea de răspunsuri clare şi concise la sesizările depuse. Şefii instituţiilor vizate sunt aşteptaţi săptămâna viitoare, la Prefectură, să-şi prezinte analizele şi soluţiile.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat