Cindrea dă replica

Cindrea

Ioan Cindrea ia atitudine după ce președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan i-a acuzat pe social-democraţi că au distribuit în ultimele zile de campanie pliante defăimătoare la adresa lui Klaus Iohannis.pliant

Conducerea PSD Sibiu răspunde prompt acuzațiilor aduse de Mirce Cazan, președintele PNL Sibiu. Liberalul sibian i-a acuzat pe pesediștii sibieni că au distribuit în ultimele zile de campanie pliante defăimătoare la adresa lui Klaus Iohannis și a unor oameni de afaceri locali, printre care și Ilie Vonica. „ În urma repetatelor atacuri la care este supus Partidul Social Democrat și eu personal în calitate de președinte al Organizației Județene PSD Sibiu, mă văd nevoit să-i reamintesc fostului partener de USL Mircea Cazan, autorul acestor atacuri, că s-a încheiat campania electorală, cea mai grea și plină de reacții emoționale, iar dorința de a se afișa cu orice preț în spațiul public îi va aduce doar deservicii și sancționare din partea sibienilor. Și nu mă refer aici la acei sibieni plătiți pentru reacții și comentarii, ci la acei sibieni onești care știu să aprecieze valorile democratice și multitudinea de idei“, a replicat Ioan Cindrea, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

Plângere respinsă

Liderul PSD Sibiu a dezminţit categoric afirmaţia conform căreia pliantele în cauză ar fi fost tipărite şi distribuite de către PSD Sibiu. “„Vreau să mai spun o dată pentru totdeauna: PSD nu a fabricat și nici distribuit materiale de campanie în care să folosească numele unor personalități ale Sibiului! Mai mult, Biroul Electoral Județean, a respins ca nefondată cererea ACL de constatare că autorul pliantelor este Alianța Electorală PSD-UNPR-PC. În aceste condiții consider că domnul Cazan este cel care folosește și dezonorează numele reclamate în multele comunicate pe care le-a dat în ultimele zile pe această temă. De altfel, din analizele noastre, reiese că nimeni nu a primit vreun exemplar din așa-zisul material electoral, ceea ce ne duce la concluzia că există un singur exemplar pe care doar domnul Cazan îi flutură în conferințele de presă.

Ioan Cindrea

În acelaşi timp Ioan Cindrea îi reaminteşte deputatului PNL faptul că deţine o funcţie în Parlamentul României, ceea ce implică şi responsabilităţi şi obligaţii. „Aș vrea să îl citez pe domnul Cazan care, în urmă cu un an, o interpela de la tribuna Parlamentului pe doamna deputat Turcan, actuala colegă de partid: <Este trist că singura dumneavoastră preocupare în acest moment este să faceţi diversiuni mediatice>. Și voi continua cu o parafrazare din aceeași interpelare: Noi, cei din noul USL, avem alte preocupări, stimate domnule deputat, care țin de programul de guvernare, de dezvoltarea județului Sibiu prin grija Consiliului Județean, şi nu ne permitem să irosim timpul ca dumneavoastră, pe astfel de minciuni“. De asemenea Ioan Cindrea îi solicită deputatului Mircea Cazan să înceteze cu acuzațiile false și nefondate care îl dezonorează și îl invită să își canalizeze energia spre activitatea din Parlamentul României unde a fost ales ca reprezentant al județului Sibiu, în 2012, în urma colaborării din Uniunea Social Democrată de la acea vreme.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*