Circulația rutieră a fost reluată pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă

Astăzi, începând cu ora 12.00, traficul rutier a fos redeschis pe Transfăgărășan (DN 7C), între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule.

Ieri, ca urmare a vizibilității foarte reduse provocată de viscol și de ceață, circulația rutieră a fost închisă pe segmentul de drum menționat anterior.

Reamintim conducătorilor auto că pe perioada nopții circulația rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule între Piscul Negru și Bâlea Cascadă.

Precizăm, de asemenea, că la această oră este închis circulației din cauza condițiilor meteorologice sectorul de drum Rânca – Obârșia Lotrului de pe Transalpina (DN 67C). Mâine, 11 octombrie, o echipă formată din reprezentanți ai CNAIR SA și ai Poliției Rutiere vor evalua situația la  fața locului și în funcție de condițiile meteorologice vor decide dacă circulația poate fi redeschisă în condiții de siguranță pentru participanții la trafic. Circulația este interzisă pe timpul nopții și pe acest sector de drum.

„Rugăm participanții la trafic să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență și să aibă autovehiculele echipate pentru circulația în condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în ultima perioadă”, transmite CNAIR, într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*