Circulație închisă pe strada Andrei Șaguna

Lucrările de reabilitare a Băii Populare Sibiu continuă cu o etapă foarte importantă: transportul și amplasarea subterană a unui punct de transformare de 22 de tone, care va asigura alimentarea cu energie a Băii Populare și a Spitalului de Pediatrie, un echipament de ultima generație achiziționat din Polonia.

Operațiunea se va desfășura pe parcursul zilei de sâmbătă, 7 martie, între orele 7.00 și 23.00. Din cauza căii de acces înguste, punctul de transformare va fi amplasat în curtea Băii Populare cu ajutorul unei macarale uriașe, urmând să fie ridicat pe deasupra clădirilor de pe strada Andrei Șaguna.

Pentru această operațiune, este necesară închiderea traficului pe strada Andrei Șaguna, din dreptul bretelei care duce spre Cazarma 90 și până la intersecția cu strada Dealului, în intervalul orar menționat, pentru a permite sosirea a șase TIR-uri și a macaralei și pentru a oferi spațiu suficient manevrelor. Închiderea va afecta și circulația mijloacelor de transport public, pe traseele 1, 5, 10, 11, 17, 19, 111, 112, 114 și 118.

Anunț Tursib

În data de 07.03.2020 începând cu ora 07:00 se va restricţiona circulaţia autobuzelor pe porţiunea: sens giratoriu Piaţa Unirii – str. Andrei Saguna, pentru execuţia unor lucrări de alimentare cu energie electrică la Baia Neptun. În această zi, până la terminarea lucrărilor, pe traseele care trec prin această zonă se va circula deviat astfel:

1) Pe traseul 1: în sensul de mers spre Hornbach  se va circula: … Calea Dumbrăvii – Piaţa Unirii –   B-dul Coposu – str.Constituţiei – str.Abatorului – str.Târgul Fânului – str. Rusciorului -…- HORNBACH. În sens invers, itinerarul nu se va modifica.

2) Pe traseul 5 : în sensul de mers spre Valea Aurie se va circula: … B-dul C.Coposu – Piaţa Unirii – Calea Dumbrăvii – str. Nicolaus Olahus – str.O.Goga – str.Avrig – Calea Poplăcii – … – Valea Aurie. În sens invers, itinerarul nu se va modifica.

3) Pe traseul 17 : în sensul de mers spre Ştrand II se va circula: Cartier Reşiţa – … – Calea Guşteriţei – str.Constituţiei – str.Abatorului – str.Târgul Fânului str.Râului – podul Neculce – str.I.Neculce – str.Turismului – Şos. A.Iulia -str. Maramureşului – … – Ştrand II. În sens invers, itinerarul nu se va modifica.

4) Pe traseele 10 şi 118 : în sensul de mers spre Turnişor se va circula: … – Calea Gusteritei – str.Constituţiei – str.Abatorului – str.Târgul Fânuluistr.Râului – str.Metalurgiştilor – str.Autogării – Sos.A.Iulia. În sens invers, itinerarul nu se va modifica.

5) Pe traseul 19 : în sensul de mers spre Magnolia se va circula: Gară – str.Constituţiei – str.Abatorului – str.Târgul Fânuluistr.Râului – str.Metalurgistilor – str.Autogării – Şos.A.Iulia … . În sens invers, itinerarul nu se va modifica.

6) Pe traseele 11, 111, 112 şi 114 : în sensul de mers spre Turnişor se va circula : … – Piaţa Unirii –   B-dul Coposu – str.Constituţiei – str.Abatorului – str.Târgul Fânuluistr.Râului – str.Metalurgiştilor – str.Autogării – sos.Alba Iulia … . În sens invers, itinerarul nu se va modifica.

În acest interval staţia “Andrei Şaguna“ va fi suspendată.

Autobuzele vor opri în toate staţiile TURSIB de pe itinerariile deviate.

Apelăm la înţelegerea călătorilor în cazul apariţiei unor întârzieri faţă de programul de circulaţie.

Șantiere noi

În această săptămână au început lucrările de modernizare pe încă cinci străzi de pământ din cartierele Gușterița, Turnișor și Țiglari: Zăvoi, Neppendorf, Macazului, Viilor și Granitului. Până în luna august, constructorul va reabilita drumul și trotuarele, va moderniza rețelele de apă și canalizare după caz, iluminatul public și rețeaua de telecomunicații.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*