Circulație îngreunată pe Valea Oltului, după un accident rutier | ACTUALIZARE: Șoseaua a fost deblocată, iar răniții sunt aduși la Spitalul Județean Sibiu

ACTUALIZARE: Pe DN 7, în zona Lazaret, se circulă acum normal, pe ambele sensuri, după încheierea cercetărilor. Timp de aproximativ o oră, traficul s-a desfășurat doar pe sensul Sibiu – Vâlcea, ca urmare a unui accident. Primele cercetări arată că vinovat pentru producerea evenimentului rutier este un șofer în vârstă de 39 de ani, domiciliat în București, care se deplasa spre Vâlcea. Acesta a încălcat linia dublă continuă și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 19 ani, din județul Vâlcea.

În urma accidentului rutier din această dimineață, la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu au fost aduși șase bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, patru din județul Vâlcea și doi din București. „Toți sunt conștienți, cooperanți, stabili din punct de vedere hemo-dinamic și se află în investigații medicale amănunțite (radiografii, ecograf, CT)”, anunță Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: La această oră, traficul rutier se desfășoară cu dificultate în județul Sibiu, pe DN 7, km 244, în zona Lazaret, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar. Polițiștii rutieri se află acum la fața locului, pentru a efectua cercetări, informează comisarul Luciana Lazăr, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu. „Sensul de circulație Vâlcea – Sibiu este momentan blocat. Se circulă alternativ pe celălalt sens, care are două benzi”, a precizat Luciana Lazăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*