Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare în vederea acreditării spitalelor din România

Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare în vederea acreditării spitalelor, în urma aprobării în cadrul ședinței de Comitet director al CoNAS a listei cu unitățile sanitare propuse pentru evaluare.
Potrivit unui comunicat de presă al comisiei, lista cuprinde 54 de spitale care se califică pentru a primi vizita comisiilor de evaluare. Vizita se va desfășura pe parcursul a două perioade: prima va fi cuprinsă între 6 octombrie și 6 noiembrie și va debuta cu evaluarea a 23 de unități sanitare, la care va participa un număr total de 65 de evaluatori certificați CoNAS. Vizita următoarelor 31 de spitale se va desfășura în intervalul 20 noiembrie-20 decembrie.

“Comisiile de evaluare au fost constituite, conform procedurii de repartizare aleatorie și aprobate de către Comitetul Director al CoNAS”, precizează comunicatul de presă.

Toate informațiile referitoare la metodologia de acreditare și procedura de repartizare aleatorie a evaluatorilor sunt disponibile pe site-ul Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat