COMUNICAT PSD Sibiu: Werner Klaus Iohannis continuă să facă rău României şi românilor, fără nicio ezitare

Social-democrații sibieni îl acuză pe șeful statului că “a blocat” banii românilor pentru salarii, pensii și investiții.

“România are nevoie de bani pentru a plăti salarii şi pensii şi pentru a finanța investiţiile atât de necesare, iar Guvernul României a alocat acești bani conform unui buget votat de Parlamentul României. Toți acești bani au fost însă blocați de Werner Iohannis care a atacat la Curtea Constituţională proiectul de Lege a Bugetului. Lui Iohannis nu-i pasă de interesele românilor, mai ales atunci când trebuie să-și urmărească interesul personal. Nici măcar nu contează pentru acest om că va pierde în fața judecătorilor CCR pentru că nu are nicio bază legală în acest demers, singurul scop fiind sabotarea Guvernului PSD. Iohannis reușește prin această acțiune josnică să amâne mărirea salariilor şi pensiilor, măririle alocaţiilor copiilor și să blocheze investiţiile. Totul a fost plănuit doar în scop electoral propriu”, se arată într-un comunicat remis de PSD Sibiu.

Reprezentanții PSD au mai declarat că parlamentarii liberali au depus mai multe amendamente la buget, dar au votat împotriva bugetului. “În același mod s-au comportat și parlamentarii PNL Sibiu la votul pentru bugetul României de acum două săptămâni. PNL Sibiu, partidul pe care Iohannis l-a folosit pe post de vehicul pentru a se cocoţa pe scaunul de la Cotroceni, a făcut de asemenea un joc grobian în Parlamentul României. Liberalii din Sibiu au mimat că i-ar interesa bunăstarea sibienilor prin fel de fel de amendamente la buget, pe care le-au propus în comisii, după care, în plenul Parlamentului, au votat împotriva bugetului, deci chiar împotriva amendamentelor depuse de ei. Cu alte cuvinte, la PNL demagogia şi ipocrizia sunt la ele acasă.

Noi continuăm să le reamintim sibienilor, fără atacuri la familie sau la viaţa privată a celor amintiţi, ce fel de oameni sunt înregimentaţi în PNL Sibiu şi faptul că orice vot dat acestui partid se transformă în funcţii publice pentru:

– preşedintele Werner Klaus Iohannis, «cumpărătorul de rea-credinţă de case», după ce o instanță a decis că două dintre casele lui Iohannis din Sibiu au fost achiziţionate în mod ilegal prin fals în documente

– deputatul PNL Turcan Raluca, fostă studentă la Moscova, adusă tocmai din Botoşani să conducă organizaţia PNL Sibiu şi să reprezinte interesele sibienilor

– deputatul PNL Neagu Nicolae, omul care «a pus mâna» pe una dintre cele mai importante fabrici din Sibiu, Metalcar, pe care la scurt timp a falimentat-o

– deputatul PNL Şovăială Constantin, fost preşedinte al Tineretului Comunist pe vremea lui Ceauşescu (preşedinte UTC), acum un anticomunist prefăcut

– senatorul Cazan Mircea, zis şi «Senatorul Cizmă», cel care şi-a cumpărat electoratul cu cizme de cauciuc inscripţionate cu propriul nume şi care a dat dovadă de o plăcere incredibilă în a-i umili pe oameni pozându-i şi filmându-i în timp ce le împărţea mită electorală.

Cu siguranţă sibienii nu se vor mai lăsa minţiţi de aceşti indivizi, iar la alegerile europarlamentare vor vota PSD, un partid care a adus an de an creşterea economică în România, fapt recunoscut atât de Banca Mondială, cât şi de Eurostat. Datorită Guvernării PSD, România a fost în ultimii ani pe primele locuri în rândul țărilor din Uniunea Europeană în ceea ce privește creșterea economică. România, la ora actuală, are un grad de îndatorare foarte mic raportat cu celelalte țări ale UE.

Îi rugăm pe sibienii să facă un exerciţiu de imaginaţie şi să şi-l închipuie pe Iohannis, «cumpărătorul de rea credinţă de case», preşedinte, iar pe trubadurul de ocazie, Orban Ludovic, premier cu miniștri Turcan, Cazan, Şovăială şi Neagu. Oricine  face acest exerciţiu de imaginație, cu siguranță, fie că este simpatizant sau nu, va alege PSD de acum încolo, pentru că o echipă PNL în acest format ar duce România în colaps şi am ajunge iar la tăieri de salarii şi pensii.

Să nu uităm că europarlamentarii PNL au votat în Parlamentul European Rezoluţia Împotriva României, un act pe care niciun partid politic european nu l-a mai făcut vreodată împotriva propriei ţări.

PSD Sibiu s-a reformat. preşedintele Organizaţiei Judeţene, preşedintele executiv, preşedinţii Organizaţiilor Municipale Sibiu şi Mediaş sunt oameni tineri, media de vârstă fiind de 40 de ani. Toţi sunt oameni care au reuşit pe plan profesional şi care vin cu alt concept de a face politică. Noi suntem alternativa!”, transmite biroul de presă al PSD Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*