Conceicao: „Gaz Metan Mediaș va fi o echipă dificilă”

Echipa de fotbal CFR Cluj se pregătește pentru una dintre cele mai dificile partide din această perioadă, împotriva formației Gaz Metan Mediaș.

Meciul dintre CFR Cluj (locul 1) și Gaz Metan Mediaș (locul 6) va avea loc diseară, de la ora 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Înaintea acestei partide, antrenorul echipei clujene, Antonio Conceicao, a declarat că speră ca echipa să se ridice la nivelul jocului.
„Gaz Metan Mediaș va fi o echipă dificilă. Este o echipă bine construită și bine organizată. Noi, în ultimele zile, ne-am antrenat bine, am fost 100% profesioniști și sper să ne ridicăm la înâlțimea jocului. Faptul că avem 5 puncte avans față de locul 2 pentru noi este foarte important. Am intrat pe o pantă foarte bună, însă ne așteaptă meciuri foarte grele cum au fost și cele din ultimele etape. Acum ne gândim 100% doar la meciul cu Mediaș. După acesta va veni un meci foarte dificil cu Viitorul”, a declarat Antonio Conceicao.

În ceea ce privește situația jucătorilor disponibili, Conceicao a afirmat că nu se va putea baza la acest meci pe Djokovic, suspendat, și pe Hoban și Males, accidentați.

După ce a marcat un gol superb în poarta dinamoviștilor, Alexandru Păun se simte foarte bine moral și speră că mai poată da cât mai multe goluri pentru echipă. Totodată, el nu se gândește încă la un transfer.
„Mă bucur că am reușit să înscriu și sper să o fac încontinuare. Mediașul este o echipă foarte bună. Cred că de la revenirea în Liga 1 au cea mai bună echipă. Cel puțin de la mijloc în sus au jucători care fac diferența. Și la Dinamo a fost terenul în unele păți înghețat, și în ultimul meci pe acest teren am avut probleme și cred că toate echipele se confruntă cu aceste probleme, din păcate. Deocamdată mă gândesc să închei anul acesta sănătos, să rămânem pe primul loc, să continuăm seria de meciuri foarte bune” a spus Păun.

CFR Cluj se află în acest mo,ent pe prima poziție a clasamentului Ligii 1, cu 5 puncte avans față de principala rivală, FSCB.

Jucătorii echipei clujene sunt motivați după victoriile din ultima săptămână, 5-0 cu FC Voluntari și 3-0 cu Dinamo.

Clasament Liga 1

 1. CFR Cluj 39 puncte
 2. FCSB 34 p.
 3. FC Viitorul 33 p.
 4. U Craiova 32 p.
 5. Sepsi 27 p.
 6. Gaz Metan Mediaș 27 p.
 7. Astra Giurgiu 24 p.
 8. FC Hermannstadt 21 p.
 9. Poli Iași 21 p.
 10. FC Botoșani 20 p.
 11. Dinamo București 18 p.
 12. Dunărea Călărași 17 p.
 13. Concordia Chiajna 17 p.
 14. FC Voluntari 11 p.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*