Concert de Crăciun cu scop social

140 de artiști din Sibiu, Rădăuți și Sf. Gheorghe le aduc sibienilor vestea cea bună a Nașterii Domnului. Pentru prima dată, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu se organizează un concert susţinut doar de formaţii corale. Evenimentul este organizat de Asociaţia Rut, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – filiala Sibiu, și va avea loc pe 15 decembrie.
Sub motto-ul „Gloria in excelsis Deo!“, sibienii au ocazia să asiste la un concert cu totul şi cu totul special prin reprezentaţiile a cinci coruri remarcabile din: Sibiu (corul de cameră „Caedonia“ al Casei de Cultură a Sindicatelor, grupul vocal „Theofania“ şi corul „Timotei Popovici“ al Catedralei Mitropolitane), Rădăuţi (corala „Sf. Ierarh Leontie“) și Sfântu Gheorghe (corul „Campanella“). Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură a Sindicatelor, biserica de pe Mihai Viteazu și librăria „Caron“ (str. Tribunei).
Concertul de Crăciun este cel mai important eveniment cultural organizat de Asociaţia Rut a Parohiei Ortodoxe „Mihai Viteazul“ de la înfiinţarea sa. Cei 26 de copii ai centrului de zi de aici se pregătesc de mai bine de o lună, confecţionând suveniruri pentru muzicienii care vor urca pe scena Casei de Cultură. (D. M.)

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat