Concert dedicat egalității de șanse

Stagiunea Camerală „Florescu-Fernandez & Friends” din 2020-2021 se încheie cu „Egaleco”, un concert dedicat Zilei egalității de șanse între femei și bărbați în România.

Programul evenimentului cuprinde doua trio-uri pentru flaut, violoncel și pian de compozitorul romantic german Carl Maria von Weber (Trio pentru flaut, violoncel și pian în sol minor op. 63) și contemporana sa, compozitoarea franceză Louise Farrenc (Trio pentru flaut, violoncel și pian op. 45).

Artiștii Filip Ignác Csaba (flaut), Makcim Fernandez Samodaiev (violoncel) și Monica Florescu (pian) vă așteaptă să îi ascultați duminică, 30 mai, de la ora 17:00, în Sala Oglinzilor a Forumului German Sibiu și online pe pagina de Facebook Florescu-Fernandez & Friends.

Evenimentul face parte din seria „Odae cum harmoniis”, un proiect realizat în parteneriat cu Forumul German Sibiu, cu sprijinul Guvernului României, prin Departamentul pentru Relații Interetnice.

Accesul publicului la concert se face în baza unei rezervări trimise pe adresa pr@florescu-fernandez.com, iar intrarea este liberă, cu respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii coronavirusului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*