Concerte educative şi vizite la Sala Thalia, în cadrul programului „Şcoala altfel”

Filarmonica de Stat Sibiu a reluat seria de concerte educative pentru elevii din Sibiu. Programul concertului conţine selecţiuni din muzica de film şi balet. Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu este condusă de dirijorul Iulian Rusu. Până miercuri 3 aprilie, peste 1500 de elevi din Sibiu au participat la concertele educative sau au vizitat Sala Thalia.

Concertele educative organizate de Filarmonica de Stat Sibiu constituie rezultatul preocupării constante de a oferi acea educaţie muzicală tinerilor, care să le permită dezvoltarea percepţiei asupra artei muzicale şi care, în acelaşi să timp contribuie la perpetuarea valorilor umane în scopul evoluţiei continue a societăţii. “Ne bucurăm să contribuim şi prin intermediul concertelor educative la completarea universului muzical sibian şi să oferim generaţiilor de tineri şansa de a cunoaşte mai bine formele artei muzicale” a declarat Ioan Bojin, director general al Filarmonicii de Stat Sibiu.

 

Concertele educative au loc vinerea, şi pot fi programate în prealabil cu reprezentanţii şcolilor şi liceelor din Sibiu.

 

Laurenţiu Străuţ

Relaţii Publice & Comunicare

Filarmonica de Stat Sibiu

 

Tel. 0735566487

Email.: comunicare@filarmonicasibiu.ro

www.filarmonicasibiu.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*