Concertul de Anul Nou de la Sibiu este SOLD OUT!

Cel mai așteptat eveniment muzical al sfârșitului de an și primul din noul an, Concertul de Anul Nou de la Sibiu, este SOLD OUT. Toate biletele pentru acest eveniment s-au epuizat cu  două zile înainte de primul concert.

Artiști cu o bogată reputație internațională se vor afla la Sibiu, pe scena Sălii Thalia, în 31 decembrie 2019 și 1 ianuarie 2020, cu începere de la ora 18.

Cea de-a unsprezecea ediție a Concertului de Anul Nou continuă și în acest an tradiția de a aduce în fața publicului artiști importanți ai scenei muzicale. Va concerta la Sibiu Orchestra ICon Arts, sub bagheta dirijorului Gabor Werner din Ungaria, iar soliști vor fi soprana Rodica Vica și clarinetistul Ciprian Dancu. Pe scenă vor mai urca soliști balerini ai Teatrului de Balet din Sibiu, într-o coregrafie aparte semnată de Aleisha Sibhoun Prodea.

Biletele pentru aceste două evenimente au avut prețuri cuprinse între 50 și 100 de lei și s-au epuizat cu 48 de ore înainte de primul concert.

Programul serii va cuprinde lucrări ale compozitorilor Beethoven, Mozart, Haydn, Rossini, Weber, Schubert si alte surpirze muzicale si va fi introdus publicului de catre reputatul jurnalist Marius Constantinescu. Seara se va încheia cu o invitație la degustare de vinuri alese oferite de Jidvei – nume aflat pe harta viticolă a României încă din antichitate.

Evenimentul este organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și face parte din proiectul „4 Anotimpuri”, reprezentând cel de-al patrulea sezon calendaristic, „Iarna”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*