Concurs de biciclete

Consiliul Judeţean sprijină şi în acest an organizarea celei de-a III-a ediţii a competiţiei cicliste „Criteriul Primăverii”, care se va desfăşura de 1 mai 2015.

Evenimentul este cofinanţat cu suma de 11.000 lei din bugetul Consiliului Judeţean Sibiu şi este organizat de către Asociaţia Clubul Sportiv Pro Cycling.

Sportul de masă se revigorează

Nicolae Ivan si Tudor OpreaConcursul de biciclete a fost gândit ca o competiţie de masă, motiv pentru care organizatorii speră la un aflux mare de participanţi, de cel puţin 300 de persoane, câte au fost și în anii trecuţi. Cei interesaţi se pot înscrie fie on line, pe site-ul www.bikeromania.ro, fie la Sala Transilvania, în ziua concursului, între orele 8 și 9.30. În data de 1 mai, la ora 10, participanţii la competiţie se reunesc în parcarea de la Sala Transilvania, de unde se va da startul festiv, şi pornesc pe traseul: str. Octavian Goga – Bahluiului – Calea Dumbrăvii – Hotel Hilton.
Startul tehnic al competiţiei începe la ora 10.30, de la Hilton. De aici, plutonul se deplasează către Răşinari, pe drumul judeţean 106 A, până în zona podului peste pârâul Şteaza, unde virează spre mănăstirea Răşinari. Aici va fi organizat un punct de alimentare cu apă. Traseul continuă spre Poplaca, de unde se vine spre Sibiu, pe drumul judeţean DJ 106 R, către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean. Fiecare participant la această competiţie va primi din partea organizatorilor o diplomă de participare şi un tricou. Festivitatea de premiere este programată la ora 12.30, la în faţa Sălii Transilvania.

Trei categorii

Există trei categorii de participare: 14 – 18 ani, considerată vârstă şcolară; 18 – 35 de ani şi peste 35 de ani, atât feminin, cât şi masculin. Primii trei clasaţi vor primi o cupă, o diplomă, şi un tricou distinct de câştigător. Ceilalţi participanţii la competiţie care vor fi prezenţi la premiere vor putea beneficia de 10 tricouri de calitate, prin tragere la sorţi.
Restricții de circulație

Organizatorii anunţă sibienii că vineri, 1 mai, între orele 10.30 – 11.00, pe tronsonul Hotel Hilton – DJ 106 A, până la podul peste pârâul Şteaza, circulaţia va fi oprită. Între orele 10.45 – 12.00, pe tronsonul Calea Poplăcii, din dreptul străzii Ludoş, – pe DJ 106 R, până la Poplaca, în intersecţia unde este şcoala şi monumentul eroilor, circulaţia rutieră este, de asemenea, interzisă.

Cosmin PAL
cp@mesageruldesibiu.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*