Concurs de creație literară organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu

Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează o nouă ediție a concursului de creație literară „Lirismograf”.

Concursul ajuns la cea de-a 19-a ediție este organizat pe patru secțiuni – poezie, proză, dramaturgie, critică literară – și se adresează  tuturor  tinerilor din țară cu vȃrsta cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate.

Tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 18 martie. Vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor.

”Ȋn fiecare ediție, acest concurs a oferit tinerilor oportunitatea de a ȋmpărtăși creațiile originale tânărului public cititor ca o alternativă la literatura contemporană, o literatură prin care tinerii se descoperă pe sine şi lumea ȋnconjurătoare. În acest spirit, dorim să celebrăm originalitatea și diversitatea creațiilor tinerilor noştri scriitori și să  încurajăm apropierea acestora de literatură”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu.

One Comment

  1. Pingback: Concurs de creație literară organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu - PSnews

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*