Concurs pentru posturile de directori de școli

202 dosare de candidatură pentru concursul de ocupare a funcțiilor de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Sibiu au fost încărcate pe platforma electronică dedicată.

În urma verificării acestora de către o comisie din cadrul I.Ș.J. Sibiu nu au fost validate decât 165 de dosare, 37 de dosare neîndeplinind condițiile necesare și obligatorii de participare.

Ca urmare a unei derogări M.E.N.C.Ș., care a permis candidaţilor să-şi completeze dosarele cu documente, date la nivel național, dosarele candidaților respinși din județul Sibiu, au fost reevaluate, un număr de 34 de dosare fiind admise, iar 3 dosare fiind respinse.

Examenul

”Ii informăm pe toți candidații admiși la concurs că proba scrisă va avea loc la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu, iar accesul candidaților în sălile de concurs este permis în intervalul orar 9,00-9,30.”, a declarat Prof. Livia Crețulescu, purtător de cuvânt al I.Ș.J. Sibiu. Lista candidaților admiși / a dosarelor validate la concurs poate fi vizualizată pe site-ul www.isjsb.ro și este afișată la avizierul sediului I.Ș.J Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*