Consiliul Județean a evaluat proiectele sportive și pentru tineret

Consiliul Județean Sibiu a finalizat ieri, 16 martie, evaluarea și selecția proiectelor depuse în vederea acordării de finanțări nerambursabile din bugetul instituției, pentru anul 2018, prin intermediul agendelor sportive și pentru tineret.

Pentru agenda sportivă, bugetată cu 500.000 lei, au fost depuse 62 de proiecte, dintre care 20 pentru categoria „Sportul pentru toți” și 42 pentru secțiunea „Sportul de performanță”.

Pentru agenda de tineret, creată începând din acest an și pentru care s-au alocat 250.000 lei, s-au depus 8 proiecte, potrivit Ioanei Căpățînă, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean.

„Toți cei interesați pot consulta proiectele selectate și sumele propuse spre aprobare aferente fiecărui proiect pe site-ul Consiliului Județean:
http://www.cjsibiu.ro/evenimente/rezultatele-evaluarii-proiectelor- sportive-si-pentru-tineret- 2018/„, a mai declarat Căpățînă.

Dacă vor exista contestații, acestea pot fi depuse săptămâna viitoare, între 19-21 martie, urmând ca între 22-23 martie să fie soluționate. În data de 23 martie, va fi afișat pe site-ul Consiliului Județean Sibiu proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului acțiunilor din domeniul sportului pe anul 2018 și a Programului acțiunilor din domeniul tineretului în județul Sibiu în anul 2018. În cadrul ședinței ordinare din data de 29 martie, proiectele de hotărâre vor fi supuse aprobării prin votul consilierilor județeni.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat