Consiliul Județean caută producători autentici pentru piața țărănească

Producătorii din județul Sibiu care doresc să contracteze un punct de vânzare pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2018 în cadrul Pieței Volante Transilvania își pot depune dosarele începând de mâine, 12 iunie.

Solicitările se depun la parterul sediului Consiliului Județean Sibiu, camera 6. De asemenea, producătorii trebuie să prezinte carnetul de comercializare, completat cu produsele comercializate până în prezent, precum și o copie a registrului agricol pentru anul 2018. Totodată, este necesar ca atestatele de producător să fie vizate pentru semestrul al II-lea al anului 2018. Dosarele pot fi depuse până pe 22 iunie.

“Evaluarea și selecția producătorilor se va realiza conform Regulamentului de Organizare și Funcționare aprobat prin Hotărârea CJ Sibiu nr. 92/2017, de către o comisie de evaluare formată din reprezentanți ai DSVSA și ai Consiliului Județean Sibiu”, anunță Ioana Căpățînă, purtătorul de cuvânt al CJ Sibiu.

Rezultatul evaluării din sesiunea curentă se va  publica  pe site-ul instituției până la data de 29 iunie.

“Producătorii care au fost admiși în semestrul I al acestui an vor completa doar o cerere actualizată, dacă nu există modificări la documentația pe care au depus-o în luna decembrie 2017”, a mai menționat Căpățînă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*