Consiliul Național al PPU va avea loc pe 15 septembrie la Sibiu

Maria Grapini si Constantin Sofrone„Ședința Consiliului Național pentru organizarea congresului va avea loc pe 15 septembrie la Sibiu. Acolo vom stabili agenda congresului și vom prezenta un program mai amplu al partidului, programul nostru de țară. Se va definitiva și conducerea centrală tot la congres”, a declarat ieri, într-o conferință de presă, președintele Consiliului Național al PPU, Laurențiu Mihai, citat de Agerpres.
La rândul său, copreședintele interimar al partidului, Maria Grapini, a precizat că în cursul zilei de ieri a avut loc prima 
întâlnire a membrilor fondatori ai formațiunii politice, iar în cadrul acesteia a fost prezentat proiectul de program care va fi completat cu propunerile venite din teritoriu. „Toți cei care se înscriu la noi în partid până la congres devin membri fondatori. Până la congres vom avea o comisie pentru definitivarea statutului, statut care este în stadiu de proiect, iar toți liderii de filiale au dreptul să vină cu propuneri. La congres vom avea forma finală, prin care să ne putem desfășura activitatea. Programul nostru pune în centru omul”, a afirmat Grapini.
Ea a adăugat că PPU are ca scop asigurarea unui climat politic și social favorabil dezvoltării fiecărui individ, astfel încât să poată să își valorifice calitățile în România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*