Consultare cu sibienii

În fiecare an, au loc peste 200 de evenimente cofinanțate de Primăria Sibiu, în beneficiul sibienilor și al turiștilor.

Agenda Culturală și Sportivă a Sibiului animă viața orașului, încurajând dezvoltarea în aceste domenii și creativitatea operatorilor care știu deja că în Primăria Sibiu vor găsi un partener în organizarea evenimentelor care au devenit parte din brand-ul orașului. De asemenea, Agenda Comunitară aduce în spațiul public evenimente orientate către social și educativ. “După atâția ani în care agendele au prins viață și s-au dezvoltat, dorim să cunoaștem părerea sibienilor cu privire la acestea. Îi invităm să completeze un chestionar de evaluare online sau tipărit pentru a ne transmite așteptările lor cu privire la dezvoltarea viitoare a acestor agende”, a anunțat primarul Astrid Fodor.

15 minute pentru o schimbare în bine

Chestionarul poate fi completat în aproximativ 15 minute și va cere opinia respondenților cu privire la evenimentele preferate, sursele de informare privind aceste evenimente, frecvența cu care participă la acestea și sugestiile lor pentru îmbunătățirea agendelor.

Acesta poate fi completat până în data de 30 septembrie, iar răspunsurile vor fi utilizate de Primăria Sibiu, pentru a îmbunătăți agendele și pentru a crește gradul de satisfacție a sibienilor în ceea ce privește evenimentele organizate în spațiile publice și cofinanțate de municipalitate.

Completați formularul din Mesagerul de Sibiu!

Cei interesați pot completa chestionarul în format electronic, disponibil la adresa https://goo.gl/forms/8DtzhGdEw6uGh3ws2 sau pe pagina principală www.sibiu.ro, în banda din dreapta, pe butonul inscripționat “Chestionar Agende”.

Municipalitatea s-a gândit și la persoanele care nu folosesc computerul și de aceea chestionarul este publicat și în presa scrisă locală. Vă invităm să completați chestionarul din pagina 4 a ediției noastre de astăzi, să-l decupați și să-l depuneți apoi în cutiile poștale instalate în următoarele locații: în sediul Primăriei municipiului Sibiu de pe strada Samuel Brukenthal, nr. 2, la intrarea în Centrul de Informații pentru Cetățeni și în camera cu ghișeele Direcției Fiscale, unde se plătesc taxele și impozitele; în sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3, la intrarea principală în clădire.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat